Selecteer een pagina
Salon software waarom zou je het gebruiken? Wij geven je stof tot nadenken!

Wat is salon software.

Salon software geeft jou de mogelijkheid om meer in minder tijd te doen en alles overzichtelijk te houden. Niet alleen voor jezelf maar ook zeker voor je klanten.

Minder no-show klanten

Door het automatiseren van bevestiging en herinnering e-mailtjes

}

Online afspraken

Klanten boeken eenvoudig hun afspraak online via Facebook of je website

Eenvoudig plannen

Zeer eenvoudige plan functie en altijd up-to-date! Ook je Google agenda

Salon software aanschaffen waar let je op

Ik heb in mijn zoektocht naar goede salon software veel pakketten met elkaar vergeleken.

Brenda werkt al anderhalf jaar met Salonized naar 100% tevredenheid. Salonized is een heel gebruiksvriendelijk salon software pakket propvol handige tools die jouw enorm veel tijd gaan besparen. De tijd die jij er mee bespaart is enorm en kan je gebruiken om je bedrijf te laten groeien.

 

Overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid

Als je met salon software gaat werken wil je dat het gemakkelijk werkt toch!

Snel je klanten invoeren, doorboeken, omboeken en laten betalen moet makkelijk gaan en met een paar klikken zijn geregeld. Een frisse uitstraling en een goed overzichtelijk dashboard waar je alle relevante informatie kunt vinden die op dat moment van belang zijn.

 

Overzicht in je agenda

De kracht van goede software zit hem in het overzicht en inzicht wat het je geeft in jouw agenda. Daarnaast is het wel heel handig als je automatisch al je afspraken in je eigen agenda kan laten plaatsen. Salonized herkent zelfs gaten in je agenda en je kan deze door het online boekingssysteem automatisch laten opvullen.

Salon software waar jij het moet gebruiken

Klantbeheer

In Salonized vindt je een zeer uitgebreid klantbeheer systeem. Je kan letterlijk alles vast leggen wat je wilt. Ook afbeeldingen bij klanten plaatsen is natuurlijk een mogelijkheid. Wat erg mooi is is dat je per klant kan een compleet overzicht is van communicatie, afspraken, en verstuurde mailtjes.

Online boeken van afspraken.

Het gemak van online salon software is dat je jouw klanten makkelijk online een afspraak kan laten maken. Een online afspraak kan via Facebook of je eigen website gemaakt worden. Salonized heeft zelfs een gratis mini website voor salons die geen website hebben beschikbaar. Stel je hier niet te veel voor, maar de mogelijkheid is er wel.

Minder no-show klanten meer

Hoe minder werk je aan de administratieve afhandeling van je klanten hebt hoe meer persoonlijke aandacht je ze kan geven. Goede salon software verstuurt automatisch een afspraakbevestiging en herinneringsmail naar je klanten. Je voorkomt hiermee dat klanten niet komen opdagen “No show klanten” Je kan tevens je voorwaarden in de bevestigingsemail plaatsen. Heel handig en je voorkomt veel gezeur achteraf.

Elke klant die niet op komt dagen kost je dubbel op geld want je loopt de behandeling van de now show mis en kunt vaak niet zo snel een andere klant in die tijd regelen. Door het versturen van professionele bevestigingen en herinneringsmailtjes zal je ervaren dat je klanten wel op tijd zijn.

online boeken voor je salon

Geen facturen meer knutselen

Ben je het ook zo zat om facturen in elkaar te knutselen in Word of Excel. Met Salonized is dat verleden tijd en heb je er helemaal geen omkijken meer naar. Met 2 muisklikken heb je een factuur vanuit een afspraak en klaar.

 

Baas over je eigen werktijden

Jij wilt niet dat klanten bepalen wanneer jij werkt toch? Met Salonized regel je in een handomdraai je werktijden. En de tijden waarop je niet beschikbaar bent worden automatisch afgeboekt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om extra tijden te blokken in je agenda.

 

Producten en diensten

Uiteraard moet je deze kunnen invoeren om je diensten bij het online boeken beschikbaar te maken voor je klanten. Producten voer je in om deze makkelijk te kunnen afrekenen en om je statistieken bij te houden. Door dit consequent te doen krijg je een goed overzicht van je diensten en producten die hard lopen en minder hard lopen. Hier kan je op gaan sturen in je salon en voor bepaalde producten en behandelingen een promotie gaan doen.

 

Rapportagemogelijkheden

Dit is een belangrijk onderdeel van je salon software althans dat vinden wij. Hier haal je veel informatie uit en op basis hiervan kan je de boekhouding eenvoudig bijhouden.
Wij gebruiken Salonized in combinatie met Acumulus boekhoudpakket. Het fijne van deze combinatie is dat beide pakketten aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Het wordt je dus heel makkelijk gemaakt want alle facturen worden vanuit salonized rechtstreeks in acumulus gezet. Je hoeft alleen je inkoopfacturen er nog maar in te zetten.

Het is geen must om beide te koppelen of aan te schaffen, maar het werkt wel erg prettig en scheelt je enorm veel administratieve handelingen. En tijd is geld!

 

Behandel rapportage

Voor elke salon is het belangrijk een behandel rapportage bij te houden. Eventueel met voor en na foto`s of een van de klant zelf. Informatie over nagelconditie en welke behandelingen ze heeft gehad kunnen vastgelegd worden. Maar als je aan klantenbinding doet verwerk je ook hoe de koffie gedronken wordt en eventueel geheugen steuntjes over zaken die je klant vertelt waar je bij een volgend bezoek op terug kunt komen. Dit is attent en vinden klanten geweldig. Je zal merken dat klanten terug komen bij je omdat ze zich speciaal voelen.

 

Reviews verzamelen

Salonized heeft recentelijk een mooi update uitgerold. Je kan vanaf nu de reviews die worden gegegeven op je website laten tonen. Dit heeft veel waarde voor je toekomstige klanten. Natuurlijk is de privacy weer gewaarborgd. Je kan de review enkel plaatsen als de klant daar toestemming voor geeft. Geven ze geen goedkeuring dan krijg de review in Salonized voor jezelf te zien.

 

Privacy

Een hot issue op dit moment en het heeft ons doen besluiten over te stappen naar een Nederlands software bedrijf die dit tot in de puntjes heeft geregeld. Je kan zelfs een privacy verklaring geheel volgens de Europese richtlijnen voor elke klant klaar zetten. Ze kunnen deze digitaal ondertekenen. Na het tekenen kan het document niet meer aangepast worden. Jouw salon kan dus op een eenvoudige manier aan de wet voldoen, zonder papierwinkel.

 

Toegevoegde waarde

Salon software zorgt ervoor dat je professioneel kunt werken. Klanten kunnen online afspraken boeken op je website of via Facebook. Ze ontvangen bevestigings mailtjes en afspraak herinneringen. Of stuur je klant een mail voor zijn verjaardag met een leuke korting.

Dit stel je eenmalig in en je hebt er geen omkijken meer naar.

 Salonized is een super fijne salon software waar je veel gemak van gaat krijgen.

Brenda gebruikt het volledige pakket en betaald slechts 29,95 p/m. Het is mogelijk om bijvoorbeeld alleen de module afspraken te kiezen. Maar in verhouding is het totaalpakket het goedkoopste en geeft jouw salon de meeste voordelen.

 

Check hier de website van Salonized en lees alle ins en outs van dit geweldige product.

 

Pssst, wij hebben ook andere salon software gebruikt, maar zijn binnen 4 maanden weer terug gegaan naar Salonized.

 

 

DOE MEER IN MINDER TIJD!

Minder administratieve rompslomp, meer klanten en minder no-show. Dat wil jij toch ook. Wil je meer weten over hoe Salonized werkt?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klaar voor Bren New News?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen tips & tricks om je website te verbeteren.

Yes, je hebt je succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Share This